Klassisessa 1032 mallissa on enemmän äänenpainetta ja kaikki Genelec Smart Active Monitor (SAM™) -tuoteperheen ominaisuudet.
1032C
SAM™ Studiomonitori
Active Crossovers
Directivity Control Waveguide (DCW™)
SPL
114 dB
Taajuusvaste
33 Hz - 23 kHz (-6 dB)
Mitat
H 495 x W 320 x D 290 mm, (muunna tuumiksi)
Enemmän suorituskykyä
1032C kaksitiemonitori edustaa ikonista Genelec 1000 -sarjan muotoilua ja sisältää nyt viimeisintä Genelec-teknologiaa tarjoten erittäin hyvän suorituskyvyn, pienet ulkomitat ja mahdollisuuden uppoasennukseen.
1032C on täysiverinen SAM-tuoteperheen jäsen, sisältäen analogisen ja digitaalisen liitettävyyden, kaikkialla maailmassa toimivan käyttöjänniteliitännän ja erittäin tehokkaat D-luokan päätevahvistimet, joiden ansiosta maksimiäänenpaine on suurempi ja bassotoiston ulottuvuus parempi kuin aikaisemmin.
Älykäs klassikko
Uusi malli sisältää edelleen perinteiset kytkimillä toimivat taajuusvasteen säädöt, joilla kaiuttimen toisto voidaan sovittaa huoneen akustiikkaan. Tämän lisäksi 1032C tarjoaa täyden mahdollisuuden käyttää Genelecin viimeisintä ohjelmistopohjaista Genelec Loudspeaker Manager™ (GLM™) -ohjaus- ja säätöjärjestelmää, jota voi käyttää Mac ja PC-alustoilla. GLM mahdollistaa taajuusvasteen automaattisen kalibroinnin lisäksi erittäin monipuoliset käyttäjäkohtaiset säädöt ja täyden tuen erikokoisten kaiutinjärjestelmien hallintaan ja ohjaukseen. Säätömahdollisuudet kattavat myös kaiuttimien viiveiden ja herkkyyden säädön, jakosuodatuksen ja vaiheen sovituksen subwooferin kanssa, sekä automaattisen Intelligent Signal Sensing (ISS™) -virransäästötilan ohjauksen.
1032C on täydellinen työkalu vaativaan musiikkituotannon, radio- ja TV-tuotannon ja elokuvaäänen äänitarkkailuun.
Tekniset tiedot
SPL
114 dB
Vahvistimen teho
250 W Basso (Class D) + 150 W Diskantti (Class D)
Taajuusvaste
33 Hz - 23 kHz ("-6 dB")
Taajuusvasteen tarkkuus
± 2.5 dB (40 Hz - 20 kHz)
Kaiutinelementtien mitat
⌀ 250 mm Basso + ⌀ 25 mm Diskantti (muunna tuumiksi)
Mitat
H 495 x W 320 x D 290 mm, (muunna tuumiksi)
Paino
17 kg / 37.5 lb
Liitännät
1 x XLR Analoginen Sisääntulo
1 x XLR AES/EBU Sisääntulo
1 x XLR AES/EBU Ulostulo
2 x RJ45 Ohjaus
1032C
SAM™ Studiomonitori
Tekniset tiedot
Klassisessa 1032 mallissa on enemmän äänenpainetta ja kaikki Genelec Smart Active Monitor (SAM™) -tuoteperheen ominaisuudet.
Järjestelmän tiedot
Taajuusvaste
40 Hz - 20 kHz (± 2.5 dB)
Alarajataajuus -6 dB
33 Hz
Ylärajataajuus -6 dB
23 kHz
SPL
Maksimiäänenpaine Maksimiäänenpaineen piikki, kaiutinpari mitattuna kuunteluhuoneessa musiikkimateriaalilla 1 metrin etäisyydeltä.
≥124 dB
Hetkellinen maksimiäänenpaine Lyhyen ajan maksimiäänenpaine siniaallolla puoliavaruudessa, keskiarvo 100 Hz - 3 kHz, 1 metrin etäisyydeltä.
≥114 dB
Pitkäkestoinen maksimiäänenpaine Pitkän ajan RMS-maksimiäänenpaine samoissa olosuhteissa IEC-painotetulla melulla 1 metrin etäisyydeltä (kaiuttimien suojapiirien rajoittama).
≥104 dB
Akustinen pohjakohinataso
Akustinen pohjakohinataso Kaiuttimen oma melutaso 1 metrin etäisyydeltä vapaakentässä (A-painotettu).
≤5 dB SPL
Paino
Paino17 kg (37.5 lb)
Mitat
Korkeus
495 mm
Leveys
320 mm
Syvyys
290 mm
Kotelo
Kotelomateriaali
MDF
Kaiutinelementit
Kaiutinelementtityyppi
Cone
Magnetically shielded bass driver.
Halkaisija
250 mm
Kaiutinelementtityyppi
Metal dome
Magnetically shielded treble driver.
Halkaisija
25 mm
Suuntaavuus
Harmoninen särö
> 100 Hz ≤0.5 %
Ryhmäviive
Viivästys äänen syntymiseen, mitattuna analogiasignaalitulosta korkeilla taajuuksilla.
GLM Extended Phase Linearity OFF-asennossa
3.2 ms (analogiatulo)
Genelec ilmoittaa kaiuttimen suorituskykytiedoissa ajan, joka kuluu äänen muodostumiseen siitä, kun sähköinen signaali on saapunut kaiuttimen tuloliittimeen. Tämä aika ilmoitetaan latenssina ja ryhmäviivekäyrän antamana viiveenä ja kaiuttimen aiheuttama kokonaisviive on näiden kahden summa. Jotta saa käsityksen tämän kokonaisviiveen merkittävyydestä, on hyvä tietää, että kaiuttimen siirtäminen 1 m kauemman tuottaa noin 3 ms lisäviiveen.
Vahvistimet
Vahvistimet
250 W Class D
150 W Class D
Käyttöjännite
100-240 VAC 50/60Hz
Tehonkulutus
ISS-valmiustilassa
≤1 W
Ilman kuormaa
≤11 W
Täysi kuormitus
200 W
Jakosuodin
Liitännät
Sisääntulo Analog signal input connector XLR female, balanced 10 kOhm.
Sisääntulo XLR-uros (vastaa standardia IEC 60958-4)
Ulostulo XLR-uros (vastaa standardia IEC 60958-4)
2 x Ohjaus RJ45-liittimet
Tuotevaihtoehdot
Tuotekoodit
Lisävarusteet
Tuotekoodit
Tarkempia lisätietoja lisäksi tuoteoppaissa.
Avainteknologiat
Active Crossovers
Directivity Control Waveguide (DCW™)
Optimized Amplifiers
Protection Circuitry
Room Response Compensation
Smart Active Monitor (SAM™)
Intelligent Signal Sensing (ISS™)
Aktiivisessa jakosuotimessa käsitellään linjatasoista signaalia.
Aktiiviset jakosuotimet jakavat audiosignaalin taajuuskaistoihin, jotka ohjataan erillisiin tehovahvistimiin. Vahvistimet on kytketty kyseiselle taajuuskaistalle optimoituihin kaiutinelementteihin.
Aktiivikaiuttimissa käytetään sekä digitaalisia että analogisia jakosuotimia. Genelecin digitaalisissa aktiivijakosuotimissa on myös muita signaalinkäsittelytoiminnallisuuksia, kuten elementtien suojaus, lentoaikakompensointi ja taajuuskorjaus.
Genelecin analogisissa aktiivijakosuotimissa perustuu elektronisiin komponentteihin, jotka käsittelevät matalatasoista signaalia ennen tehovahvistusta. Aktiiviset jakosuotimet eroavat toimintaperiaatteeltaan passiivisista jakosuotimista, joissa käsitellään voimakkaita signaaleja, suurta virtaa ja toisinaan myös suurta jännitettä.
Tyypillisessä kaksitiekaiuttimessa tulosignaali jakosuodatetaan kahdelle erilliselle tehovahvistimelle, joista toinen ohjaa bassoelementtiä ja toinen diskanttielementtiä.
Aktiivisella jakosuodinteknologialla on useita etuja:
- Elementin sähködynaamiset muutokset eivät vaikuta taajuusvasteeseen.
- Signaalia voidaan säätää joustavasti käytettävän elementin ominaisuuksien mukaisesti.
- Jokaisen elementin tulosignaali prosessoidaan ja vahvistetaan yksilöllisesti. Yksittäisten elementtien signaalit eivät häiritse toisiaan, mikä vähentää keskeismodulaatiosäröä ja yliohjausongelmia.
- Elementtien välisiä herkkyyseroja voidaan kompensoida.
- Elementin ominaisuuksiin liittyviä taajuus- ja vaihevasteen poikkeamia voidaan kompensoida halutulla päästökaistalla.
- Aktiivinen jakosuodin mahdollistaa lisäksi taajuusvasteen säätämisen sekä kaiuttimen optimoinnin kaiutinjärjestelmään ja erilaisiin kuunteluympäristöihin ilman ulkoisia taajuuskorjaimia. Tuloksena on yksinkertainen, luotettava, tehokas, tarkka ja johdonmukaisesti käyttäytyvä aktiivikaiutinjärjestelmä.
Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain tuottaa tasaisen taajuusvasteen laajalle kuuntelualueelle.
Vallankumouksellinen Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -teknologia parantaa huomattavasti suoraan säteilevän monitiekaiuttimen suorituskykyä.
Tavoite on sovittaa taajuusvaste ja elementtien suuntaavuus kaiuttimessa. Lopputuloksena saavutetaan erinomainen taajuusvaste sekä kaiuttimen akustisella akselilla että sivusta mitattuna.
Parantunut kontrolloitu suuntaavuus vähentää huoneheijastumia kuuntelupaikalle. Tämä parantaa stereokuvaa ja asettaa vähemmän vaatimuksia huoneakustiikalle.
DCW-teknologia parantaa elementin herkkyyttä jopa +6 dB:ä, mikä mahdollistaa suuremman kokonaisäänenpaineen vähentäen samalla säröä ja parantaen luotettavuutta.
###DCW™-suuntaimen tärkeimmät edut:
- Tasainen taajuusvaste laajemmalle kuuntelualueelle
- Parantunut suoran äänen suhde heijastuneeseen ääneen vähentää tilan vaikutusta lopputulokseen
- Tarkempi stereokuva
- Parantunut elementtien hyötysuhde
- Järjestelmän suurempi maksimiäänenpaine
- Pienentynyt elementtien särö
- Vähemmän kaiutinkotelon reunan aiheuttamaa äänen heijastumista
- Parantunut elementtien luotettavuus, koska saman äänenpaineen tuottamiseen tarvitaan vähemmän tehoa ja pienempi kalvon liikepoikkeama
Elementtikohtaisesti optimoidut tehovahvistimet.
Elektroniset jakosuotimet jakavat audiosignaalin taajuuskaistan osiin, jotka voidaan ohjata erillisiin vahvistimiin. Vahvistimet on liitetty kyseiselle taajuuskaistalle optimoituihin muuntimiin.
Tyypillisessä kaksitiekaiuttimessa aktiivinen jakosuodin tarvitsee kaksi vahvistinta: yhden bassoelementille ja toisen diskanttielementille. Vahvistimet liitetään suoraan aktiivikaiuttimien elementteihin, jolloin vahvistimien kuormitus on tunnettu ja yksinkertaisempi. Jokaisella elementtikohtaisella vahvistimella on vain rajallinen taajuusalue, jota se vahvistaa (vahvistin sijoitetaan aktiivisen jakosuotimen taakse), mikä yksinkertaistaa rakennetta.
Aktiivisella rakenteella on useita etuja:
- Vahvistimet liitetään suoraan kaiutinelementteihin, mikä tehostaa vahvistimien elementin äänikäämin vaimennuksen hallintaa ja vähentää dynaamisten muutosten esiintymistä elementin sähköominaisuuksissa. Se saattaa parantaa järjestelmän siirtymävastetta.
- Vahvistimen lähtövaatimukset ovat pienemmät. Kun energiaa ei mene hukkaan passiivisen jakosuotimen komponenteissa, vahvistimen tehovaatimukset ovat huomattavasti pienemmät (jopa puolta pienemmät joissakin tapauksissa) ilman, että kaiuttimen akustinen teho heikkenee. Tämä saattaa pienentää kustannuksia ja parantaa äänenlaatua ja järjestelmän luotettavuutta.
- Kun vahvistimen ja elementin välissä ei tapahdu hävikkiä, saavutetaan äärimmäinen akustinen tehokkuus.
- Aktiivinen teknologia pystyy tuottamaan ylivoimaisen äänentoiston suhteessa kokoon ja matalaan alarajataajuuteen.
- Kaikki kaiuttimet toimitetaan tehtaalla sovitettuina järjestelminä (vahvistimet, jakosuotimet ja kotelo-elementtijärjestelmät).
Yliohjauksen suojapiiri takaa turvallisen käytön ja elementtien pitkäikäisyyden.
Kriittisissä audiotuotantoympäristöissä on ratkaisevaa, että monitorointijärjestelmä on luotettava ja aina käytettävissä. Yksi tärkeimmistä syistä Genelecin menestykseen lähetystarkkaamokäytössä on tuotteidemme luotettavuus. Luotettavuuden takeena on sisäinen suojapiiri, joka on ollut kaikissa tuotteissa vuodesta 1978 lähtien.
Suojapiiri ehkäisee elementtien vikatiloja havaitsemalla signaalitasoja. Mikäli signaalissa esiintyy yhtäkkisiä piikkejä tai jatkuvia liian korkeita tasoja, suojapiiri laskee signaalin tasoa automaattisesti. Suojapiirin toiminta ei luonnollisestikaan vaikuta äänenlaatuun millään tavalla työskenneltäessä kaiuttimen määritellyissä käyttöolosuhteissa. Se vain ehkäisee signaaleja rikkomasta kaiutinta.
Suojapiirin ominaisuudet ja edut:
- Laskee signaalin tasoa tarvittaessa (esimerkiksi kun elementin äänikäämin lämpötila saavuttaa turvarajan), mikä parantaa kaiuttimen luotettavuutta merkittävästi.
- Jokaisen kaiuttimen ja alabassokaiuttimen sopiva suojapiirirakenne sallii järjestelmän äänitason maksimoimisen.
Huonevasteen kompensointi mahdollistaa kaiuttimen sovittamisen akustiseen ympäristöön.
Huoneakustiikan ja kaiuttimen säteilyn välinen suhde on monimutkainen asia. Jokainen tila vaikuttaa tarkkailukaiuttimen vasteeseen omalla tavallaan – esimerkiksi heijastavat ja vaimentavat tilat – samoin kuin kaiuttimen sijoittaminen seinää vasten tai irti seinästä.
Kaikissa Genelecin kaiutinjärjestelmissä on huonevasteen korjaus, joka kompensoi tilan vaikutuksia äänentoistoon ja tuottaa tasaisen taajuusvasteen kuuntelupaikassa.
Analogiset järjestelmät
Genelecin analogiset kaiutinjärjestelmät tarjoavat monipuoliset huonevasteen säätömahdollisuudet. Säätömahdollisuuksia ovat (kaiutinmallista riippuen):
- Bass Roll-Off ja Bass Tilt
- Treble Tilt ja Treble Roll-Off
- Bass Level
- Midrange Level
- Treble Level
- Desktop Control
Matalilla taajuuksilla käytettävissä on kaksi pääsäätöä. Bass Tilt toimii hyllysuodattimena, kun taas Bass Roll-off sallii optimoida matalien ja erittäin matalien taajuuksien taajuusvastetta eri kohteissa. Bass, Midrange ja Treble Level ovat käytettävissä isoissa järjestelmissä. Nämä säädöt optimoivat eri päästökaistojen välistä suhteellista tasapainoa.
Kunkin kaiuttimen käyttöohje ja datalehti sisältävät luettelon erilaisten asennusten ensisijaisista huonevasteasetuksista. Ne on määritetty pitkän käytännön kokemuksemme ja erilaisissa akustiikkaympäristöissä tekemiemme mittausten perusteella.
Smart Active Monitor (SAM™) -tarkkailukaiuttimet
Genelecin SAM-järjestelmät ovat kokonaisvaltainen, ratkaisukeskeinen, älykkäästi verkostoituva tuotevalikoima, jonka kaikki tuotteet käyttävät Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjelmistoa ja automaattisesta AutoCal™-kalibrointitekniikkaa.
Genelec AutoCal on alan ensimmäinen täysin integroitu ja automaattinen prosessi GLM-ohjausverkkoon liitettyjen kaiuttimien mittaamiseen, analysointiin ja kalibrointiin. Järjestelmä mittaa kuuntelualueen vasteen ja tekee tarvittavat kompensaatiot matalilla ja matalilla keskitaajuuksilla ja minimoi näin huoneakustiikkaa heikentävät poikkeamat ja eri kuuntelupaikkojen väliset erot. AutoCal sovittaa kaikkien verkon kaiuttimien suhteelliset tasot, kompensoi etäisyyseroja ja säätää kaikkien verkon alabassokaiuttimien jakosuodinvaiheet (AutoPhase).
Acoustic Response Editor tarjoaa tarkan graafisen esityksen mitatusta vasteesta, suodatuksen kompensoinnista ja kunkin kaiuttimen järjestelmävasteesta sekä mahdollisuuden akustiikka-asetusten manuaaliseen säätämiseen.
Smart Active Monitor (SAM™) älykkäät kaiutinjärjestelmät sisältävät automaattisen kalibroinnin akustiseen ympäristöön.
Kuluneen vuosikymmenen aikana sisällöntuotannon tarve on kasvanut ennätyslukemiin maailmanlaajuisesti. Tämä on aiheuttanut suuria muutoksia tuotantoyksiköiden toimintatapoihin kasvaneen työmäärän suorittamiseksi. Kasvava osa tuotannoista tehdään entistä pienemmissä työskentely-ympäristöissä. Tämä lisää merkittävästi huoneakustisia ongelmia jolloin äänentarkkailun luotettavuus heikkenee. Äänitarkkailijan tulisi pystyä luottamaan aukottomasti kaiutinjärjestelmään, jonka tulee tuottaa värittymätöntä ja särötöntä ääntä käytetystä äänenpaineesta riippumatta.
Huolellinen elektroakustinen suunnittelu toimii perustana kaikille 1200, 8200, 8300, 7200 ja 7300 –sarjojen älykkäille tarkkailukaiutintuotteille. SAM™ järjestelmän poikkeuksellisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa kalibrointitoiminnallisuus Autocal™, joka mittaa ja sovittaa tarkkailukaiuttimet automaattisesti akustiseen ympäristöön kompensoiden tasoerot, viive-erot, taajuusvasteiden poikkeamat sekä subwoofereiden vaiheet.
SAM™ järjestelmiä ohjataan Genelecin Loudspeaker Manager (GLM™) ohjausverkkoa ja -sovellusta käyttäen, joka mahdollistaa äärimmäisen joustavan ja luotettavan monitorointijärjestelmän luomisen. GLM 3 on intuitiivinen tarkkailukaiuttimien hallintasovellus, joka mahdollistaa jopa 45 SAM™ -tuoteperheen tarkkailukaiuttimen ja subwooferin kytkemisen järjestelmään. Autocal™ automaattisen kalibrointitoiminnallisuuden lisäksi GLM 3 sovellus tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää monipuolisesti tasoja, viiveitä sekä äänenvärisuodattimia. Parametrit ja asetukset voidaan tallentaa sekä tietokoneelle, että myös jokaiseen yksittäiseen GLM™ -ohjausverkkoon liitettyyn tarkkailukaiuttimeen ja subwooferiin. Tällöin ohjausverkkoa ja sovellusta ei välttämättä tarvita varsinaista tarkkailutyötä tehtäessä.
Kaikkia SAM™ järjestelmän tarjoamia toimintoja sekä äänen väriä voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Jopa työskentelytilan ja akustisen ympäristön vaihtuessa SAM™ teknologia auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen ja johdonmukaisesti käyttäytyvän äänentarkkailujärjestelmän, joka tarjoaa neutraalin äänikuvan sekä todella alhaisen särötason.
Genelecin SAM™ -tuoteperhe tarjoaa kattavan, ratkaisukeskeisen ja älykkäästi verkottuvan järjestelmäkokonaisuuden, joka mahdollistaa sekä analogisen että digitaalisen signaalitien käyttämisen erilaisissa työskentely-ympäristöissä.
Intelligent Signal Sensing (ISS™) -valmiustilatoiminto vähentää virrankulutusta.
Genelec kehitti vuonna 2013 Intelligent Signal-Sensing -piirin, joka täyttää sekä ErP-direktiivin vaatimukset että Genelecin omat direktiiviä tiukemmat vastuullisuusvaatimukset.
ISS™-piiri seuraa kaiuttimien signaalinsyöttöä ja havaitsee, milloin signaali on käytössä. Jos ISS-piiri ei havaitse audiosignaalia hetkeen, se asettaa kaiuttimen valmiustilaan, jossa kaiuttimen virrankulutus on alle 0,5 wattia. Kun syöttösignaali havaitaan, kaiutin kytkeytyy päälle itsestään. Kaiutinjärjestelmä alkaa siis säästää sähköä heti, kun työskentely katkeaa.
Jokaisen kaiuttimen taustalevyssä on huonevasteen säätimien vieressä ISS Disable -kytkin. Kun päävirtakytkin on asennossa ON, ISS™-toiminto on oletusarvoisesti päällä.
Jos ISS-toimintoa ei haluta käyttää, se voidaan poistaa käytöstä kääntämällä ISS Disable -kytkin asentoon ON. Tällöin kaiuttimen virransyöttöä ohjataan päävirtakytkimestä.
Päävirtakytkin katkaisee kaiuttimen virransyötön kokonaan.
Referenssit
Genelec UNIO Explained | How the ecosystem offers seamless in-room and personal headphone monitoring
Using GLM | Walkthrough
Using GLM | The foundations
Using GLM | Controlling GLM with MIDI
Using GLM | GRADE Room Acoustic Report
Using GLM | Calibration Group IDs
Using GLM | Accounts and product registration
Using GLM | The technical details
Genelec UNIO Explained | How the ecosystem offers seamless in-room and personal headphone monitoring
A quick guide to our UNIO Ecosystem – which offers audio engineers seamless bridging of in-room and personal headphone monitoring. https://genelec.com/UNIO
The Genelec UNIO Ecosystem – which combines the power of our renowned GLM, SAM Monitoring and Aural ID adaptive technologies – gives audio engineers the flexibility to work anywhere, anytime, from stereo to immersive. And now, with the new UNIO Personal Reference Monitoring (PRM) solution, audio professionals benefit from the pinpoint accuracy of our pioneering active monitoring headphone solution, which combines the 9320A SAM Reference Controller with uniquely factory-calibrated 8550A Professional Reference Headphones.
To learn more, visit https://genelec.com/UNIO
"Verblüffende Raumkorrektur im Genelec 1032CPM Test – dieser Studiomonitor kann mit Sound, Verarbeitung und einer optionalen Raumkorrektur voll überzeugen. Wer für sein Tonstudio einen Lautsprecher auf hohem Niveau sucht, wird in diesem Review fündig."
Quelle: www.delamar.de
{"fi-FI":"delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.\n\nRead the full review: [Genelec 1032CPM Testbericht](https://www.delamar.de/test/genelec-1032cpm/ "Genelec 1032CPM Testbericht")","ru-RU":"delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.\n\nRead the full review: [Genelec 1032CPM Testbericht](https://www.delamar.de/test/genelec-1032cpm/ "Genelec 1032CPM Testbericht")","de-DE":"delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.\n\nRead the full review: [Genelec 1032CPM Testbericht](https://www.delamar.de/test/genelec-1032cpm/ "Genelec 1032CPM Testbericht")","en-US":"delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.\n\nRead the full review: [Genelec 1032CPM Testbericht](https://www.delamar.de/test/genelec-1032cpm/ "Genelec 1032CPM Testbericht")","sv-SE":"delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.\n\nRead the full review: [Genelec 1032CPM Testbericht](https://www.delamar.de/test/genelec-1032cpm/ "Genelec 1032CPM Testbericht")","es-ES":"delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.\n\nRead the full review: [Genelec 1032CPM Testbericht](https://www.delamar.de/test/genelec-1032cpm/ "Genelec 1032CPM Testbericht")"}
"Genelec bringt ein verbessertes, digitales Modell der beliebten 1032er-Serie auf den Markt. Mit erweiterten Features und der Integration ihrer smarten Boxensteuerung rüstet der finnische Hersteller Genelec den neusten Spross der erfolgreichen Modellreihe für komplexe Studiosetups. Im bonedo-Test müssen die Boxen zeigen, was sie können."
-Patric Louis, the author of the review article
{"fi-FI":"Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.\n\nRead the full review [here](https://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-1032c-test.html "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor").","ru-RU":"Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.\n\nRead the full review [here](https://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-1032c-test.html "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor").","de-DE":"Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.\n\nRead the full review [here](https://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-1032c-test.html "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor").","en-US":"Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.\n\nRead the full review [here](https://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-1032c-test.html "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor").","sv-SE":"Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.\n\nRead the full review [here](https://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-1032c-test.html "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor").","es-ES":"Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.\n\nRead the full review [here](https://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-1032c-test.html "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor")."}
fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review of 1032C SAM™ Studio Monitor. The review is written in German. Published in December 2017.
{"fi-FI":"fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.\n\nRead the full review in German: [fairaudio: 1032C Review](https://www.fairaudio.de/test/genelec-1032-c-aktiv-lautsprecher-test/ "fairaudio: 1032C Review").","ru-RU":"fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.\n\nRead the full review in German: [fairaudio: 1032C Review](https://www.fairaudio.de/test/genelec-1032-c-aktiv-lautsprecher-test/ "fairaudio: 1032C Review").","de-DE":"fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.\n\nRead the full review in German: [fairaudio: 1032C Review](https://www.fairaudio.de/test/genelec-1032-c-aktiv-lautsprecher-test/ "fairaudio: 1032C Review").","en-US":"fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.\n\nRead the full review in German: [fairaudio: 1032C Review](https://www.fairaudio.de/test/genelec-1032-c-aktiv-lautsprecher-test/ "fairaudio: 1032C Review").","sv-SE":"fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.\n\nRead the full review in German: [fairaudio: 1032C Review](https://www.fairaudio.de/test/genelec-1032-c-aktiv-lautsprecher-test/ "fairaudio: 1032C Review").","es-ES":"fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.\n\nRead the full review in German: [fairaudio: 1032C Review](https://www.fairaudio.de/test/genelec-1032-c-aktiv-lautsprecher-test/ "fairaudio: 1032C Review")."}
Etsi jälleenmyyjäsi
Dokumentit
Arviot
delamar Magazin (online): Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor, August 2018 (DE) Bonedo Magazin (online): Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor, January 2018 (DE) fairaudio: Klassiker mit klaren Kanten, December 2017 (DE) AudioVideo.fi - Genelec 1032C -aktiivikaiuttimet ja 7380A -aktiivisubwoofer testissä, November 2017 (FI) HifiStudio: Genelec 1032C – vanhan klassikon päivitetty versio huonekorjauksella, December 2017 (FI)"Verblüffende Raumkorrektur im Genelec 1032CPM Test – dieser Studiomonitor kann mit Sound, Verarbeitung und einer optionalen Raumkorrektur voll überzeugen. Wer für sein Tonstudio einen Lautsprecher auf hohem Niveau sucht, wird in diesem Review fündig."
Quelle: www.delamar.de
delamar Magazine's (DE) online review "Genelec 1032CPM Test: Überzeugender Studiomonitor" was published in August 2018. The review is in German.
Read the full review: Genelec 1032CPM Testbericht
"Genelec bringt ein verbessertes, digitales Modell der beliebten 1032er-Serie auf den Markt. Mit erweiterten Features und der Integration ihrer smarten Boxensteuerung rüstet der finnische Hersteller Genelec den neusten Spross der erfolgreichen Modellreihe für komplexe Studiosetups. Im bonedo-Test müssen die Boxen zeigen, was sie können."
-Patric Louis, the author of the review article
Bonedo Magazin's (DE) online review "Genelec 1032C Test - 2-Wege-Studiomonitor" was published in January 2018, and it is written by Patric Louis. The review is available in German.
Read the full review here.
fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review of 1032C SAM™ Studio Monitor. The review is written in German. Published in December 2017.
fairaudio HiFi-Magazin's (DE) online review "Klassiker mit klaren Kanten" was published online on 11th December, 2017. It is written by Nick Mavridis.
Read the full review in German: fairaudio: 1032C Review.
"Hillitön määrä puhdasta ääntä, hurjasti tarkkuutta ja etenkin kaiutinjärjestelmän häviäminen musiikin tieltä tavalla, jota ei äkkiseltään arvaisi."
-Samu Saurama, the author of the review article
AudioVideo.fi website's (FI) online review of the Genelec 1032C studio monitor and 7380A subwoofer. The review was published in November 2017.
Read the full review in Finnish here.
"Genelecin 1032C on päivitetty painos vanhasta 1032A/B-aktiivikauttimesta, joka on ollut yksi Genelecin suosituimpia kaiuttimia tässä kokoluokassa. Lähinnä kaiutinta on käytetty studioissa tarkkailumonitorina, mutta myös kotikäytössä musiikin kuuntelussa. Uudessa kaiuttimessa on vanhaan verrattuna isoimpina muutoksina D-luokkaiset päätevahvistimet ja GLM-huonekalibrointi."
-Lauri Eskola, the author of the review article
HifiStudio website's (FI) online review of the Genelec 1032C studio monitor. The review was published in December 2017.
Read the full review in Finnish here.
hello